Què fem

Desenvolupem propostes legislatives que serveixin al govern autonòmic i als governs locals per crear les seves pròpies lleis o ordenances de transparència i Govern Obert.

Col·laborem amb partits polítics i ajuntaments per instaurar un Govern Obert basat en la transparència, la participació i la col·laboració ciutadana.

Realitzem informes sobre els programes electorals, el seu grau de compliment, així com les propostes polítiques de cada partit durant la legislatura referent a transparència i Govern Obert.

Denunciem públicament casos d’opacitat, balafiament o corrupció.

Realitzem campanyes de difusió, podcasts i vídeos per promoure l’accés a la informació pública, la transparència i la participació ciutadana.

Organitzem debats públics amb dirigents polítics, mitjans de comunicació i organitzacions socials per tractar el tema de la transparència i el Govern Obert.

Difonem l’acció del govern autonòmic i els govern locals i la de les empreses i entitats finançades amb fons públics.
Creguem pàgines web per visualitzar dades públiques amb l’objectiu que sigui senzilla la comprensió d’aquests pel conjunt de la societat i contribuir d’aquesta manera a crear societats del coneixement.

Informes de Govern Obert

Anuncis